Política 03/04/2019

'After Life', de Ricky Gervais, tindrà una segona temporada

Netflix ha confirmat que la dramèdia tornarà amb més episodis

Ara
1 min
Ricky Gervais interpreta el personatge de Tony, un home que no sap gestionar la seva condició de viudo.

BarcelonaNetflix ha confirmat avui que 'After Life', la dramèdia de Ricky Gervais sobre un periodista que perd les ganes de viure després de la mort de la seva dona, tindrà una segona temporada. La sèrie es va estrenar aquest mes de març i la nova temporada, que tindrà sis episodis, està prevista per al 2020.

"Mai havia viscut una reacció com aquesta. Ha sigut una bogeria però també ha sigut reconfortant. Però ara m'haig d'assegurar que la segona temporada sigui encara millor i això m'obligarà a treballar molt més del normal. És realment molest", ha assegurat Gervais.

La sèrie segueix el dia a dia del Tony, un periodista que treballa en un petit diari local i que acaba de patir la mort de la seva dona. La pèrdua li ha pres les ganes de viure i com a conseqüència decideix ser brutalment honest i fer i dir el que vol en tot moment. "Al final del dia són les petites interaccions mundanes les que salven la teva vida, són la varietat de la vida i el que et frena de sentir pena per tu mateix. Ha de treure a passejar el gos, ha d'anar a treballar per tenir diners per emborratxar-se i, després de tot, el temps cura", explicava l'actor i director sobre la sèrie a 'Variety'.

stats