Política 20/11/2017

Abril: "A veure si trobau un conseller de Turisme a tot Europa que digui que no han de venir tants turistes"

El coportaveu de MÉS per Mallorca ha enaltit Biel Barceló per rebutjar el seu cessament

Ara Balears
1 min
David Abril en una imatge al Parlament

PalmaEl coportaveu de MÉS per Mallorca David Abril ha enaltit aquest dilluns dematí Biel Barceló per rebutjar el seu cessament malgrat la imputació de diversos subordinats. "A veure si trobau un conseller de Turisme a tot Europa i a tot el món que digui que no han de venir tants turistes", ha assenyalat als periodistes.

Abril ha encomiat la gestió impulsada per Barceló al capdavant de la Conselleria de Turisme, que, "com mai", ha afrontat problemes com la massificació, ha frenat la promoció amb fons públics del sol i platja, ha regulat el lloguer vacacional i ha contribuït a implantar l'impost als turistes.

"És just el contrari de fer seguidisme i d'actuar com a braç armat de la Federació Hotelera", ha sostingut el diputat econacionalista, per qui "molesta" al poder econòmic que la política turística estigui en mans d'un partit com MÉS.

"Barceló ha de continuar amb aquesta línia política", ha emfatitzat Abril, que ha eludit atribuir la pressió sobre el vicepresident perquè dimiteixi al "poder" econòmic que en anteriors legislatures ha "cogestionat" la Conselleria de Turisme.

D'altra banda, Abril ha criticat les tres esmenes a la totalitat que es debatran al matí en el ple del Parlament, perquè qüestionen uns pressupostos que, "malgrat el maltractament econòmic", consoliden "la recuperació de drets i serveis socials".

stats