Política 25/10/2019

Cort prohibeix la paradeta informativa de l'ASM per la manifestació espanyolista

Ha estat la Policia Nacional que ha fet aquesta petició a l'Ajuntament de Palma

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaL'Assemblea Sobiranista de Mallorca no podrà posar la seva taula informativa setmanal al carrer Sant Miquel, ja que l'Ajuntament de Palma ha suspès el permís que tenen des de l'1 d'octubre de 2016 a causa de la manifestació espanyolista que es durà a terme aquest dissabte. Segons ha explicat l'associació, a Cort ha arribat una petició de la Policia Nacional per "la coincidència amb una manifestació que ha de transcórrer pel carrer Sant Miquel".

Segons han informat en una nota de premsa, "la manifestació en qüestió seria la convocada per un grup espanyolista i que compta amb l'adhesió de sindicats de policia i de guàrdia civil, com el Sindicat Unificat de Policia, el Sindicat Professional de Policia, la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, la Unió de Guàrdies Civils i l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils".

A la nota mostren la seva protesta per "aquest atac flagrant a la llibertat d'expressió" i es demanen si no es podria disposar d'un servei d'ordre que garanteixi la seva integritat física.

stats