Política 14/05/2018

MÉS acusa al PP de Rajoy d'aplicar "un 155 encobert" a Balears

El portaveu de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat que "Rajoy i Salom estan marcant la ruta al president del PP balear"

Efe
1 min
MÉS acusa Biel Company d'estar "aplicant un 155 encobert" a Balears

PalmaEl portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha afirmat avui que el president del Govern, Mariano Rajoy, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Maria Salom, "estan marcant el full de ruta" del president del PP balear, Biel Company, que "es troba sense relat" polític.

Amb les seves directrius, Rajoy i Salom estan "tirant per terra el discurs regionalista" que Biel Company pretenia defensar a Balears.

En roda de premsa, Ferrà ha lamentat també que el president del Govern estigui aplicant un "155 encobert" a Balears, després que s'hagi vist "obligat a flexibilitzar la seva postura" a Catalunya davant la necessitat de disposar dels vots del PNB per aprovar els pressupostos generals de l'Estat del 2018.

"El PP pretén traslladar la seva fúria amb Catalunya a les Illes Balears per no perdre corda davant Ciutadans", ha subratllat el portaveu nacionalista.

Ferrà s'ha referit a la rivalitat entre el PP i Ciutadans pels vots, de la qual es desprenen les mesures contra Catalunya i Balears que el govern de l'Estat està adoptant.

stats