Part Forana 10/10/2019

La Xarxa Municipalista proposa plantar cara al front del 155 el proper 10-N

També demana el suport electoral per a les formacions que lluiten contra el canvi climàtic

M. B.
1 min
Representants del partits i agrupacions que integren la Xarxa, reunits a Santa Margalida.

Santa MargalidaEls grups polítics que integren la Xarxa Municipalista de Mallorca han demanat a la societat civil una gran mobilització per a les eleccions generals del proper 10-N. El seu objectiu és evitar que triomfin els partits partidaris d'una nova aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

"Consideram important exercir el dret de vot cap a les opcions que plantin cara al 155 i a la repressió, i en favor de la defensa dels valors democràtics, les llibertats i els drets de les persones, així com també a aquelles formacions compromeses amb la lluita contra el canvi climàtic", expliquen en un comunicat.

La Xarxa Municipalista s'ha reunit a Santa Margalida amb el propòsit d'unificar criteris amb vista a la consulta electoral de caire nacional, fent una crida a la participació política dels ciutadans en favor de les formacions contràries a una nova suspensió de l'autonomia catalana.

D'altra banda, s'ha acordat la participació de les agrupacions i partits que integren la Xarxa en les properes manifestacions, que s'anuncien com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics catalans.

A la reunió de Santa Margalida hi han acudit representants d'Alternativa per Artà, Alternativa per Pollença, Independents de Santa Margalida, Gent per Sineu, Volem Sencelles, Crida per Palma, Alternativa per Binissalem i Alternativa per Santa Maria.

stats