Política
Part Forana 30/11/2022

Virgilio Moreno, el candidat del PSOE per encapçalar la batlia d'Inca

Fa dues legislatures que governa juntament amb El Pi i Més

1 min
Virgilio Moreno, batle d'Inca

PalmaL'actual batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha presentat aquest dimecres davant la comissió executiva dels Socialistes d’Inca la seva candidatura per repetir com a elegit del PSIB-PSOE en les eleccions municipals del 28 de maig. “És un honor i un orgull presentar la meva candidatura al capdavant d’aquest projecte i, sobretot, fer-ho envoltat d’un equip que manté intacte el  compromís i la il·lusió per continuar treballant per la nostra ciutat”, ha assenyalat Moreno. 

En un comunicat, el socialista ha fet referència a la transformació d’Inca durant aquests vuit anys de govern d'esquerres a la capital del Raiguer: “Inca és avui una ciutat més viva, oberta, sostenible i feminista gràcies al projecte socialista que ho ha fet possible i així ha de continuar sent en els propers anys”.

Cal recordar que Moreno fa més de 20 anys que està a les files de l'Ajuntament d'Inca. Primer, des de l'oposició i des del 2015 com a batle d'un municipi que fins aleshores havia estat en mans del Partit Popular. Aquesta és la segona legislatura en què governa el PSOE en un pacte juntament amb Proposta per Illes (El Pi) i Més.

Moreno ha afirmat que el projecte dels Socialistes d'Inca es troba en el seu millor moment. "Tenim la certesa d'haver complert amb la paraula donada, hem demostrat amb fets els compromisos adquirits i ens avala la feina ben feta durant aquests vuit anys, en els quals hem assolit objectius importantíssims que abracen tots els àmbits: socials, culturals, econòmics i empresarials", ha explicat.

stats