Part Forana 15/06/2019

Virgilio Moreno es proposa fer d'Inca la capital de la Part Forana

El Pi també li atorga la confiança, mentre que Independents i Vox hi voten en contra

M. Barceló
1 min
Virgilio Moreno acompanyat per la presidenta del Govern, Francina Armengol.

IncaA Inca, Virgilio Moreno ha promès el càrrec amb el compromís de continuar fent de la ciutat un referent i que recuperi el paper de capital de la Part Forana. Moreno ve d’un govern municipal amb quatre partits (PSOE, MÉS, Independents i El Pi) que ara queda reduït a un pacte PSOE-MÉS, gràcies a l’increment del suport al seu partit, que ha passat de 7 a 9 regidors.

Amb els dos vots dels ecosobiranistes, s’assolia ja la majoria absoluta (11), però el regidor d'El Pi també ha votat a favor de la investidura de Moreno. En canvi, Independents (2), fins ara soci de govern, i Vox (2) hi han votat en contra. PP (3), Cs (1), i UP (1) se n'han abstingut.

Moreno s’ha referit als nous reptes que té el municipi, molts dels quals ja foren iniciats durant la legislatura passada. Segons el batle, estam davant un acord per al progrés econòmic i social, "per anar consolidant els canvis iniciats en els darrers quatre anys".

El batle ha recordat que hi ha la voluntat i la confiança de dur endavant els 50 acords que integren el pacte de govern amb MÉS per al proper quadrienni. El programa d’acció política per a Inca està fonamentat en cinc grans àrees: drets socials, bon govern, model de ciutat, economia local i ciutadania.

stats