Part Forana 17/10/2021

Vilafranca s'omple d'espectacles amb la FIET

ARA Balears
1 min
Un dels espectacles per a tots els públics que s'han fet a Vilafranca.

PalmaVilafranca acull fins aquest diumenge, 17 d'octubre, més d’una quarantena d’espectacles de teatre per a tota la família que omplen els carrers del poble de públic i arts escèniques a la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

Segons han explicat en un comunicat, aquesta ha estat la primera edició que ha incorporat un espectacle de hip-hop i dansa urbana i ho ha fet a càrrec del valencià Roberto Hoyo, que ha oferit un espectacle de hip-hop canalla que fa una revisió d'El Lazarillo de Tormes adreçat a joves de més de 12 anys.

A més, el públic ha pogut veure l’obra de Nacho Diago, Playtime, un espectacle pensat per a tota la família en què la cerca parteix del teatre d'objecte, el clown, el teatre físic i visual, la música, l'humor i com conflueixen tots ells en l'il·lusionisme, entès com un poema visual, surrealista, lúdic i sorprenent.

El circ amb l’obra Àvol de Circ Bover ha estat un dels espectacles mallorquins també més destacats i aclamats pel públic assistent a Vilafranca. Àvol ha reivindicat la figura de l'artista a través de quatre personatges que necessiten, de cop, reinventar-se.

El format d'enguany s'ha adaptat a les circumstàncies sanitàries vigents i per això no s'han dut a terme espectacles itinerants. Tot i això, sí que s'han fet nou espectacles a diferents espais públics a l'aire lliure del poble amb reserva prèvia de seient i sense cost.

stats