JUTJATS
Part Forana 10/02/2015

El batle de Vilafranca es nega a declarar davant la jutge

Montserrat Rosselló, imputat per prevaricació, confia continuar com a candidat del PP malgrat el codi ètic

Margalida Bonnín
1 min
El batle de Vilafranca ha arribat a les 12.00 al jutjat de Manacor. Foto: M.B.

ManacorEl batle de Vilafranca, Montserrat Rosselló (PP), s'ha acollit avui al seu dret de no declarar davant la titular del Jutjat número 3 de Manacor, on aquest dimarts estava citat a declarar imputat per un presumpte delicte de prevaricació administrativa. Tampoc no ho ha volgut fer el seu advocat, Jaume Campaner, davant els mitjans a la sortida de la sala.

Rosselló, qui ja ha estat presentat com a candidat a la batlia de Vilafranca per a les eleccions municipals de maig, ha informat després que confia continuar com a aspirant a la batlia, malgrat que el codi ètic del PP balear ho prohibeix.

Prevaricació

La imputació del batle respon a una denúncia d'un extreballador de l'Ajuntament i pot estar relacionada amb contractacions irregulars al Consistori. El denunciant, que és un exregidor del PSM, va ser acomiadat de la seva plaça com a gerent de l'empresa municipal Fita 2020. L'acomiadament va ser declarat nul i l'Ajuntament va haver de readmetre el treballador, però en una altra plaça –com a auxiliar de la biblioteca–, ja que la seva anterior plaça havia estat amortitzada.

En considerar els seus drets fonamentals vulnerats, l'extreballador va remetre els fets a la Fiscalia, que va obrir diligències.

stats