Vilafranca celebra de la manera més peculiar els 30 anys de Sa Revolta

Sense perdre l'essència de la festa, el dimoni i els caparrots han estat presents al vídeo commemoratiu, dirigit per Albert Capó

Els municipis de Mallorca estan vivint un estiu atípic pel fet de no celebrar les seves festes populars. Vilafranca de Bonany no ha estat cap excepció i no ha pogut sortir a gaudir de Sa Revolta en el seu 30è aniversari. Per commemorar la festa, el col·lectiu de Sa Revolta a Vilafranca de Bonany ha difós un vídeo, dirigit per Albert Capó, en què el dimoni i els caparrots són els principals protagonistes.

Al vídeo hi surten llocs representatius de Vilafranca, com Es Cruce, Can Toni Penya o la plaça Major. El dimoni surt als carrers, però, al contrari que altres anys, es troba un panorama trist, amb els carrers buits. Una postal molt diferent de l'habitual a causa de les mesures de seguretat pel covid-19.

Albert Capó ha dirigit el vídeo amb la col·laboració de diferents membres de la Confraria de Sa Revolta. Aquest pretén ser un homenatge per a tots els seguidors incondicionals d'aquesta festa, que no han pogut gaudir de la celebració del 30è aniversari.