Part Forana 23/08/2021

El VII Certamen d'Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx ja té guanyadors

L'exposició es podrà visitar fins dia 3 d'octubre

ARA Balears
1 min
La regidora de cultura; les dues guanyadores i un membre del jurat

FelanitxBeatriz Polo i Catalina Julve han guanyat el VII Certamen Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx. En concret, s'hi han presentat un total de 54 obres de diferents indrets: Mallorca, Catalunya, el País Valencià, Madrid, Itàlia, Xile i el Marroc. Tot i això, només s'exposaran les de 12 obres participants, que es podran veure a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura fins dia 3 d'octubre, segons informa el Consistori en una nota.

L'obra de Polo, anomenada Laia. Álbum para una hija no nacida ha aconseguit el primer premi, amb 4.500 euros. Aquest projecte fotogràfic reflexiona i visualitza el dol perinatal, reivindicant el temps de dol que les dones i les seves parelles necessiten per refer-se quan han viscut una pèrdua per avortament. La segona classificada, Julve, ha presentat l'obra Alfabetización de la primera brigada mixta, amb la qual ha guanyat 2.000 euros. Aquesta peça està composta per 14 papers dibuixats en carbonet, forma part del projecte Polígon Trist Parcel·la Obscura, en el qual es posa la mirada sobre el context històric de la Guerra Civil espanyola a partir de la recerca i la interpretació dels arxius fotogràfics.

A l'exposició de les dues guanyadores s'hi han d'afegir obres de Gabriela Seguí, Mariajo Ribas, Josep Santa Maria, Pepe Cañabate, Marcos Vidal, Mariana Sarraute, Antonella Zorzi, Susana Gaitán, Sergi Clavé i Cati Cànoves.

stats