Els veïns del Port de Pollença tanquen un any ple d'inversions

L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) ha realitzat l'assemblea anual per tal d'aprovar els comptes del 2017 i presentar el pressupost del 2018

L'Associació de Veïns del Port de Pollença va guanyar el concurs per a l'explotació de les platges del Port i de Cala Sant Vicenç per als anys 2016 i 2017, prorrogable dos anys més. Ho va fer assumint el plec de condicions de l'Ajuntament.

En la temporada del 2016 es varen fer diverses inversions per tal d'adequar les platges a les necessitats estipulades en el plec de condicions, però les inversions més importants es varen realitzar aquest any passat. Entre aquestes, destaquen la inversió de 22.000 € per al centre d'accessibilitat i la de més de 200.000 € per a la instal·lació de quatre nous parcs infantils distribuïts en diferents punts de la platja. El nou bany públic situat a la Gola ha costat prop de 23.000 €. A més a més, s'ha invertit en l'adquisició i lloguer de maquinària a fi de de poder dur a terme la neteja de les platges, la posada a punt per a la temporada i el manteniment. 
 
Aquestes són només algunes de les inversions fetes per l'associació. El balanç és positiu i des de la junta han assegurat que tenen el desig i la intenció de continuar fent feina per poder oferir els millors serveis a les platges del moll i de Cala Sant Vicenç.