Laboral
Part Forana 11/07/2022

La vaga indefinida de fems a Alcúdia i sa Pobla comença aquest dilluns

No s'ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària del servei de neteja

ARA Balears
1 min
Fems acumulats aquest dissabte a sa Pobla.

PalmaEls treballadors de les contractes dels serveis de neteja viària dels ajuntaments d'Alcúdia i sa Pobla han anunciat que aquest dilluns començaran una vaga indefinida, després que no s'hagi arribat a un acord amb l'empresa concessionària.

El secretari general de CCOO, Miguel Pardo, ha informat que els representants laborals dels treballadors s'han tornat a reunir aquest diumenge amb l'empresa, el Govern i l'advocat de l'Ajuntament d'Alcúdia per abordar la convocatòria de vaga indefinida. No obstant això, aquesta ha acabat, de nou, sense una entesa.

Segons explica Pardo, el motiu pel qual no s'ha arribat a un acord es deu al fet que la proposta que ha presentat l'empresa és "un pla de xoc que no dona resposta a la principal reivindicació dels treballadors: solucionar el mal estat en què es troben els camions". Per això, els representants laborals dels treballadors han demanat als ajuntaments tant d'Alcúdia com de sa Pobla "que treguin el plec de condicions que permeti noves contractes, que incorporin al servei de neteja viària de tots dos municipis camions nous i, a més, que comencin a aplicar el conveni autonòmic aprovat fa tres mesos".

"Fins ara les coses no s'han fet bé. I, lamentablement, amb els camions que hi ha no es pot treballar. Per aquest motiu, s'ha plantejat aquesta vaga indefinida a partir de dilluns", ha reiterat Pardo.

stats