Part Forana 30/03/2021

Vaga indefinida de fems a Alcúdia i sa Pobla amb serveis mínims

Els sindicats no varen arribar a cap acord convincent amb l'empresa concessionària

1 min
Una vaga de fems.

PalmaLa vaga indefinida del servei de recollida de fems a Alcúdia i sa Pobla va començar ahir vespre amb serveis mínims. Els representants d'UGT i Comissions obreres (CCOO) han intentat negociar amb l'empresa que gestiona aquest servei,  FCC Lumsa, però durant les reunions d'ahir dilluns no arribaren a cap acord vàlid.

En concret, els sindicats sol·liciten que l'empresa concessionària apliqui les condicions del futur conveni laboral. "S'ha posat damunt la taula un acord que no revelarem, però en tenim dubtes que es compleixi", ha dit el secretari d'Administració Local i Serveis Comunitaris d'UGT, Guillem Coll.

En aquest sentit, Coll té clar que fins que no s'arribi a un acord que satisfaci les dues parts hi haurà vaga. Així mateix, qualifica "d'abusius" els serveis mínims de recollida de fems que en aquests moments hi ha en els dos municipis. Per la seva part, l'Ajuntament d'Alcúdia ha enviat un comunicat en el qual demana disculpes als residents pels efectes que aquesta vaga pugui provocar.

Cal recordar que el mes de febrer els sindicats també varen convocar vagues de fems a altres indrets de Mallorca. La de Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar i el Pla es varen desconvocar, mentre que la del Raiguer es va ajornar, amb el compromís de què es comenci a formar la taula de negociació.

stats