La trobada de dimonis de s'Illot tanca les festes de Sant Antoni

A la darrera bulla santantoniera de Manacor, s'hi sumen les figures de sa Coma, Sant Llorenç, Son Carrió i Portocristo

La desena trobada de dimonis de s'Illot s'ha convertit en un dels darrers actes santantoniers d'enguany al municipi de Manacor. La plaça del Llop es va omplir de veïns amb ganes de celebrar una de les festes més sentides del municipi. La trobada va oferir una torrada a tots els visitants i silloters que, malgrat el fred, sortiren a participar de la festa.

Els integrants del grup de música popular Puig de Bonany varen començar a sonar damunt del cadafal i a poc a poc dimonis, dimonions i Sants Antonis de tota casta s'hi afegiren per oferir un dels balls amb més dimonis de la comarca.

La cita de s'Illot va ajuntar en un mateix ball els dimonis de s'Illot, els de Sant Llorenç des Cardassar, els de l'Associació d'Amics de Sant Antoni, els de Son Carrió, els de Portocristo i els de sa Coma. Cadascuna de les colles de dimonis va fer un ball en solitari abans de dansar junts en una gran rotlana.

Els més petits de cada casa varen aprofitar per fer-se una foto amb tots els dimonis. Després de les danses santantonieres va començar a sonar la música i varen ser els assistents a aquesta festa els que varen ballar a voler.