POLÍTICA
Part Forana 30/09/2016

Tota l’oposició reclama un poliesportiu digne per a Cala d’Or

Ara Balears
2 min
Tota l’oposició reclama un poliesportiu digne per a Cala d’Or

SantanyíEl grup d’El Pi i Alternativa de Santanyí han exigit a l’equip de govern del PP que posi fil a l’agulla en la reforma del poliesportiu de Cala d’Or, el principal nucli de població del municipi. Ambdues formacions han assegurat que “ja fa un any que el batle, Llorenç Galmés, es va comprometre a dur a terme una actuació integral” en aquesta infraestructura.

Davant aquest compromís, també ara fa un any, els regidors a l’oposició d’El Pi i Alternativa van presentar una iniciativa per tal que aquesta actuació fos immediata i es produís abans de l’inici del curs escolar anterior (2015-2016).

Ara, de bell nou, una vegada que ha començat un altre curs, l’oposició es queixa que l’Ajuntament no hagi realitzat cap tipus d’actuació en aquesta instal·lació, “atès que es troba en un estat de degradació important i es posa en perill els usuaris, especialment els nins i les nines que en fan ús”.

En aquesta ocasió, ara són tots els regidors a l’oposició (El Pi, Alternativa i PSOE) els que han presentat una moció en què demanen una partida als pressupostos municipals de l’any que ve, “com a mínim 150.000 euros”, per realitzar obres de millora i que aquestes s’executin dins el primer quadrimestre de 2017, per tal d’evitar un major deteriorament de les instal·lacions esportives públiques al principal nucli turístic de Santanyí.

Qüestió de seguretat

Des de l’oposició s’espera que el PP aprovi la seva proposta, “perquè estam parlant de la seguretat dels nostres infants, de la imatge que donam en un nucli turístic tan important i que és hora de començar a fer feina amb la gent i per a la gent”, va apuntar José Roig, d’El Pi.

stats