Part Forana 06/07/2021

Tornen les festes del Carme amb actes per a tots els públics

Començaran el 8 de juliol amb el pregó a càrrec de Bernardo García de la Villa

ARA Balears
1 min
Presentació de les festes del Carme.

PalmaEl 8 de juliol comencen les Festes del Carme de Portocristo, que tornen enguany amb actes per a tots els públics i amb totes les mesures de seguretat sanitàries. Segons han explicat en un comunicat, el tret de sortida de les festes el donarà la banda de tambors de Portocristo aquest dijous 8 a les 19.30 h a la plaça del Carme i anirà en cercavila fins a la plaça del Sol i de la Lluna, on a les 20 h començarà l'acte del pregó, que enguany el farà el doctor Bernardo García de la Villa, cap de Servei de Cardiologia de l'Hospital de Manacor.

El delegat de Festes de l'Ajuntament de Manacor, Artur Aguiló, ha assegurat que les festes d'enguany seran "millors que les de l'any passat, però pitjors que les que segurament es podran fer l'any que ve", i ha explicat que el programa s'ha fet entre les associacions i entitats ciutadanes de Portocristo. Per això, Aguiló remarca que "s'han recollit moltes de les propostes ciutadanes" per fer que siguin "per a totes les edats i col·lectius, per a la padrina i la neta, en què tothom hi és benvingut".

Per la seva part, el batle de Manacor, Miquel Oliver, s'ha mostrat molt satisfet perquè enguany ja s'hagi pogut ampliar la presència de les entitats. Ha afirmat que "les festes sense les associacions no seran festes; ens toca escoltar la gent i començar a recuperar el teixit associatiu, tan malmès per la pandèmia, perquè pugui tornar a formar-ne part al cent per cent". Una de les novetats del programa és la participació de les acadèmies de ball, que tornen a fer demostracions, després que l'any passat no en poguessin fer a causa de la situació sanitària.

stats