Part Forana 15/04/2020

L'actor Toni Gomila "dona d'alta" els pacients ingressats per coronavirus de l'Hospital de Manacor

Diferents personatges públics del món de l'esport, la cultura i la societat han començat una cadena de missatges per donar ànims als hospitalitzats pel virus

Ara Balears
1 min
b

Palma"He viingut a donar-vos d'alta!". Amb aquesta frase l'actor Toni Gomila ha sortit per les televisions de totes les plantes d'hospitalització de l'Hospital de Manacor per animar els pacients que es troben allà i que estan infectats pel covid-19. Tot i que aquesta "alta" no és hospitalària, sí que és anímica.

Gomila ha estat un dels personatges públics que ha decidit formar part de la iniciativa 'El poder d'un somriure: cadena de missatges', en la qual persones rellevants del món de l'esport, la cultura i la societat fan arribar el seu missatge d'ànim als pacients ingressats amb coronavirus.

L'actor ha volgut animar la gent ingressada i ha remarcat que cada poble té la seva fortalesa per superar aquesta crisi sanitària. "Si a Manacor teniu el Sant Crist de Manacor, quin dubte teniu?". També ha assegurat que el ciclista Enric Mas, quan va a fer el Tour de Fran,ça treu tanta energia "perquè és d'Artà i tots teniu la mateixa que ell". Amb aquest mateix fil ha mencionat pobles com Felanitx, Son Carrió, Santanyí... i de tots ha tret la part més positiva que tenen per superar aquesta situació.

A més de Toni Gomila, en aquesta cadena de missatges hi han participat, de moment, esportistes com Rafel Nadal, Elena Gomez i Xavi Torres; gent del món de la música com Los Inhumanos, el cantant d'Anegats, Pep Álvarez, Carles Grimalt, Bep Marqués, Simó del grup Géminis i David Civera. A més, hi han participat actors com Agustín El Casta, Pometes Teatre, Sebastià Riera i Madó Pereta, i gent que representa la societat com Cati Veny.

stats