Part Forana 23/10/2018

Els tallers de pensament creatiu d'Inca atreuen més de 400 escolars d'ESO

El 6 de novembre es donaran a conèixer els 30 seleccionats per l'Escola de Joves Emprenedors

Ara Balears
1 min
Imatge d'un dels tallers amb la presència del batle, Virgilio Moreno.

IncaEls tallers de pensament creatiu que l'Ajuntament d'Inca, a través de l'Escola de Joves Emprenedors, organitza en els centres educatius de la ciutat ha atret la participació de totes les escoles. Més de 400 alumnes de tercer i quart d'ESO han participat en els tallers. "Per segon any consecutiu posam en marxa aquesta iniciativa per tal de potenciar el tradicional esperit emprenedor dels nostres joves i dotar-los amb competències que els seran útils en el futur més pròxim", ha comentat el batle, Virgilio Moreno, que aquest dimarts ha visitat els tallers.

Com a part de l'inici d'aquesta primera fase del projecte, durant tres setmanes alumnes de tercer i quart d'ESO dels col·legis d'Inca participaran en tallers d'emprenedoria i coneixeran de primera mà, a més, tots els beneficis que l'Escola de Joves Emprenedors els oferirà per al seu desenvolupament i futur personal i professional.

En els tallers els alumnes han treballat, d'una manera lúdica, la creativitat i la cultura emprenedora. Aquests tallers ajuden a conscienciar els joves sobre la importància de convertir-se en una persona emprenedora, amb actitud, motivació i creativitat.

La segona fase es farà al Museu del Calçat d'Inca durant vuit mesos (una classe setmanal de dues hores) coincidint amb el cicle lectiu, cada dimarts de les 17.30 a les 19.30 h. L'acte d'inauguració de l'escola serà el dia 6 de novembre i s'hi donaran a conèixer els 30 alumnes que formaran part d'aquest projecte.

stats