Part Forana 14/05/2019

Son Servera posa les platges a punt

La Costa del Pins tindrà un reforç de socorrisme

Ara Balears
2 min
Les platges serverines augmenten el seu catàleg de serveis.

Son ServeraL'Ajuntament de Son Servera ha duit a terme un seguit d'actuacions per tal de tenir a punt les zones de bany públic, millorar la imatge de les platges, fer-les més accessibles i ser un competidor fort respecte de la resta de destinacions turístiques de l’illa. Així, des de fa mesos, es treballa per tenir-les preparades per a la temporada de bany incorporant-hi una sèrie de novetats.

Aquest any, ha continuat la millora i la renovació d'equipaments. En primer lloc, s’hi ha incorporat l'Hisunpoint, l'innovador projecte que ofereix mesures personalitzades per prendre el sol amb garanties i carregadors per a mòbils per tal de facilitar les comunicacions a les persones usuàries.

En aquest mateix sentit, enguany, la platja de la Costa dels Pins ja disposa de Wi-Fi gratuït. A més, els usuaris podran llogar caiacs i disposar d’un reforç del servei de socorrisme en hores de més afluència de la temporada.

Una altra de les noves mesures destacades respon a la intenció de continuar fent de Cala Bona una platja accessible. Així, els díptics informatius ja tenen una nova imatge: no només han canviat el disseny, sinó que s’ha incorporat un codi QR que en permet la lectura amb veu perquè persones amb dificultats visuals puguin accedir fàcilment al contingut. A més, estan explicats en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

Activitats inclusives

Seguint amb aquesta línia, s'afegiran més activitats inclusives a la platja de Cala Bona com la gimnàstica aquàtica. Són activitats destinades a persones amb alguna discapacitat però que també estaran a disposició dels escolars de la zona. Enguany, tant la platja de la Costa dels Pins com la de Cala Bona disposaran d’una zona exclusiva per a massatges.

stats