Part Forana 22/07/2019

Son Servera incrementa la vigilància policial a les zones turístiques

Les patrulles també controlen les activitats comercials sense autorització

Ara Balears
1 min
Dos agents patrullant per la primera línia.

Son ServeraLes zones turístiques de Son Servera disposen de més vigilància policial pels carrers amb un increment de les patrulles. La Policia Local del municipi ha incrementat la vigilància i l'atenció ciutadana en les hores de més afluència de vianants en les zones turístiques, com els passejos de la primera i segona línia, a més de les àrees comercials.

Es tracta d'una mesura que té com a objectiu oferir més tranquil·litat als vianants i comerciants i evitar, tant com sigui possible, petits furts tant en botigues com als mateixos turistes que passegen per la zona.

Aquest dispositiu donarà visibilitat al cos policial, que potenciarà així la sensació de tranquil·litat de veïns i visitants, alhora que permetrà un major control de les activitats il·legals al carrer. Les patrulles també sancionaran i controlaran les activitats regulades que no tinguin l'autorització administrativa corresponent. De fet, en aquest sentit, ja s'han identificat nombrosos artistes de carrer sense autorització.

Amb aquest reforç també s'han pogut detectar i detenir bandes de romanesos que demanen signatures i donatius per a falses ONG, o diferents carteristes ja coneguts. Des de l'àrea d'Interior, el regidor Sergio Valbuena confia que aquesta mesura serà efectiva i que garantirà la seguretat de la zona costanera, la que més creix durant la temporada d'estiu.

stats