Part Forana 08/03/2019

Son Servera fomenta la igualtat amb tallers pedagògics i una manifestació

La Marxa per la igualtat ha recorregut diversos carrers i ha acabat a l'Església Nova

Ara Balears
2 min
La mobilització del 8-M a Son Servera ha acabat a l'Església Nova.

Son ServeraDurant tota la setmana, des de les àrees de Cultura i Joventut, a través del Centre d’Informació Jove i les Biblioteques de Son Servera i Cala Millor s’han volgut potenciar els valors de la igualtat entre nins i nines amb diversos tallers i activitats, que han acabat aquest divendres amb una manifestació amb el lema 'Marxa per la igualtat' amb punt final a l'Església Nova, on s'ha llegit un manifest.

Les biblioteques han organitzat diversos tallers pels més petits on s’ha potenciat la figura de la dona. Des de l'Ajuntament s’han organitzat dues xerrades; una sobre 'Com puc oblidar al meu ex?'; una xerrada pràctica i vivencial per a rompre els llaços que sovint tanquen portes a emprendre altres relacions més afavoridores, i una segona amb el títol 'Dones, autoestima i moda' que ha intentat transmetre la importància de tenir seguretat en un mateix.

La mobilització dirigint-se cap al centre de Son Servera.

Aquestes xerrades s’han complementat amb contacontes a partir del llibre 'Contes de bona nit per a nines rebels', que s’ha llegit a les biblioteques de Cala Millor i Son Servera i ha donat peu a debats amb un gran èxit de públic, tractant-se d'un llibre que fomenta la igualtat entre nins i nines i potencia la idea que tots, independentment del gènere, poden ser el que vulguin ser.

Les activitats destinades a empoderar la dona, des d'una visió oberta i de perspectiva de gènere, s’han complementat amb altres actes a escala municipal així com la I Marxa per la Igualtat, paradetes informatives o la lectura d’un manifest en pro a la igualtat.

stats