Part Forana 25/05/2021

Son Servera arranca amb les obres per millorar el nucli urbà

Transformarà l'estructura viària del carrer de Sant Antoni i la plaça Nova

ARA Balears
1 min
Un dels operaris de l'obra.

Son ServeraL'Ajuntament de Son Servera arranca amb les obres per millorar el nucli urbà. En concret transformarà l'estructura viària del carrer de Sant Antoni i la plaça Nova, i l'objectiu és recuperar aquests espais públics del passeig, la seguretat i el benestar dels vianants, informa el consistori en una nota.

En aquest projecte també s'arreglarà la xarxa de clavegueram i se soterrarà la d'enllumenat, per tal de fer-los mediambientalment més sostenibles. A més, també s'adaptaran les voreres a les persones amb mobilitat reduïda.

En concret, al carrer de Sant Antoni es millorarà l'accessibilitat a través d'una nova pavimentació amb prioritat al vianant, s'eliminaran els desnivells i graons del carrer. Per altra banda, la plaça Nova es convertirà en un espai modern, accessible i més natural, amb arbres, ombres i jocs infantils de fusta natural. El termini d'execució previst és de quatre mesos i la dotació pressupostària d'uns 700.000 euros, dels quals 500.000 euros són subvencionats pels ajuts de la Borsa del Consistori d'Allotjaments Turístics.

stats