Part Forana 24/05/2022

Sóller aprova nous pressupostos amb fortes crítiques de l'oposició

La partida pel 2022 arriba als 23 milions d'euros

1 min
Carlos Simarro, batle de Sóller

L'Ajuntament de Sóller ha aprovat aquest dimarts en un ple extraordinari nous pressupostos per al 2022 amb una partida de 23 milions d'euros, després de dos anys sense renovar-los. De fet, aquesta ha estat la crítica central dels principals partits a l'oposició, MÉS i el PSOE.

En concret, les crítiques han estat centrades en la "manca de planificació i organització" de l'equip de Govern per no aprovar uns pressupostos abans, segons han coincidit la portaveu de Més per Sóller, Laura Celià, i el portaveu dels socialistes municipals, Jaume Mateu. Igualment, la crítica més contundent ha estat la de Més, que ha assegurat que són partides de "campanya electoral", en referència a la incorporació de partides en neteja de torrents, millora de carrers i edificis municipals, entre d'altres.

Per part seva, des de l'equip de govern han destacat la partida destinada a reconèixer la carrera professional dels funcionaris de l'Ajuntament, fet que ha valorat positivament el soci de govern d'El Pi, Jaume Bestard, que finalment ha votat a favor dels pressupostos –mentre que a la comissió informativa va quedar en dubte.

A més, des de les files del PP han destacat que el 75% del seu programa electoral "està complert", segons ha explicat el primer tinent de batle, Carlos Darder.

stats