Part Forana 15/12/2021

L'entrada de Sóller des del port se sotmetrà a una rentada de cara

S'hi rehabilitarà l'accés i es millorarà el carril bici amb una inversió de 4,2 milions d'euros

ARA Balears
1 min
La consellera insular Xisca Mora, el portaveud'el Pi al Parlament, Josep Melià i el regidor de la formació aSóller, Jaume Bestard

El Pi i els partits del pacte que governen al Consell de Mallorca han arribat a un acord per reparar l'accés d'entrada a Sóller des de la rotonda del Monument i per millorar el carril bici fins a l'entrada del port. Tot suposarà una inversió de 4,2 milions d'euros, segons han informat en una nota de premsa.

La consellera insular de la Formació, Xisca Mora, ha considerat "més que necessari arreglar l'entrada principal, amb la condició de garantir la seguretat dels vianants i evitar la congestió del trànsit, a més de la construcció d'un carril bici per fomentar la mobilitat sostenible".

Per altra banda, respecte dels pressupostos autonòmics, i pel que fa al municipi de Sóller, el grup ha presentat una esmena de dos milions d'euros perquè s'adapti l'edifici de l'Escorxador a Sóller per instal·lar-hi un centre de dia. El batle del municipi, Carlos Simarro, ja va explicar a l'ARA Balears que aquest projecte es troba en tràmits amb la Conselleria d'Afers Socials i es preveu que sigui una realitat d'aquí a uns anys. A més, El Pi ha presentat una altra esmena d'un milió relativa a l'adquisició de la Fàbrica Nova del municipi, de propietat privada.

D'altra banda, el portaveu d'El Pi al Parlament, Josep Melià, ha anunciat una altra esmena "per augmentar la partida de transferències amb relació a la promoció i serveis de cultura per ajudar els municipis en la compra o reforma d'equipaments culturals".

stats