Part Forana 26/11/2021

Els dissidents de Ciutadans es reciclen, aquesta vegada a Sóller

Neix a la vall "Seny i Sentit", un nou partit liderat pel regidor no adscrit de l'Equip de Govern

1 min
L'equip de "Seny i Sentit", el nou partit de Sóller

Els dissidents de Ciutadans se segueixen reciclant arreu de Mallorca, aquesta vegada a Sóller on aquesta setmana es presentarà "Seny i Sentit", la nova marca política del regidor de l'Equip de Govern, Sebastià Aguiló, que va abandonar la seva Acta de Ciutadans, fa més d'un any, després de la renovació d'executiva del partit taronja. Fa unes setmanes, es presentava a Llubí un altre partit, també d'exmembres de Cs.

"Vàrem veure que Ciutadans era més del mateix, amb la nova executiva i sobretot amb l'entrada de Bauzá", explica Aguiló, actual regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Agricultura i Pesca de l'Ajuntament de Sóller. Ara, lidera el nou partit, juntament amb un equip antic, la majoria de membres trànsfugues de Cs que es defineixen com "gent de la societat civil enfadada amb la política centrada en Palma o Madrid", segons paraules d'Aguiló a l'ARA Balears. El regidor ha insistit que el futur de la política municipal passa pels partits independents.

"El que ens interessa és que arribin recursos a Sóller", explica Aguiló que considera un avantatge que un partit com el seu toqui les portes d'administracions supramunicipals perquè no es veuen compromeses amb altres colors polítics. "Tot plagat dona més llibertat de moviment", diu. El dimecres que ve "Seny i Sentit" es presentarà oficialment a la societat sollerica.

stats