Part Forana 20/09/2018

Els socialistes de Campanet planten la batlessa per denunciar la manca d'organització de l’Ajuntament

Els regidors del PSIB no han assistit a la sessió plenària de setembre com a protesta

Ara Balears
2 min
Imatge de l'equip de govern de l'Ajuntament de Campanet.

PalmaEls regidors socialistes de Campanet no varen assistir a la sessió plenària de setembre de l’Ajuntament, que es va celebrar aquest dimecres, per protestar contra la manca d’organització de l’equip de Govern, de MÉS. És el primer pic en tota la legislatura que cap dels regidors del PSIB-PSOE assisteix a un plenari.

Segons ha explicat la portaveu socialista, Rosa Maria Bestard, "mai hem faltat al nostre compromís amb Campanet, i hem aprofitat per reunir-nos per continuar treballant pel poble, però creim que ha arribat l’hora de dir basta a aquest descontrol que hem patit tota la legislatura".

Segons l’acord de plenari del 30 de juny de 2015, els plens s’han de dur a terme el primer dimarts de cada mes, amb comissió informativa prèvia el dijous anterior. Aquest mes de setembre "el ple s’ha convocat cap a final de mes i en dimecres, sense comissió informativa prèvia, i sense que es compti amb l’oposició per explicar-ne els motius o saber si el canvi de data va bé a la resta de regidors", ha lamentat Bestard, que també ha denunciat que no és el primer pic que això passa.

"Lamentablement, tota la legislatura ens han fet saber que tenen majoria absoluta i que no necessiten l’oposició. Creim que això és molt irresponsable, ja que representam una part dels campaneters i campaneteres, als quals deixen d’escoltar", ha criticat la portaveu socialista. "En el plenari hauríem de poder fer feina tots, equip de govern i oposició, però amb el seu caos ni això ens deixen fer", ha lamentat.

L’equip de govern va establir que les preguntes s’han de passar per escrit dos dies abans del plenari, però segons ha denunciat la portaveu socialista "en aquest cas se’ns ha convocat només amb dos dies d’antelació, impedint que puguem presentar preguntes per dur a terme la nostra tasca de control".

stats