Part Forana 29/05/2021

El socialista Toni Mir assumeix la batlia d'Andratx

Adquireix el càrrec per als pròxims dos anys i agafa el relleu de l'ecosobiranista Joan Manera

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, amb el nou batle d'Andratx, el socialista Toni Mir.

PalmaEl socialista Toni Mir Salvà ha assumit aquest dissabte la batlia de l'Ajuntament d'Andratx en un acte celebrat a Son Mas, segons ha informat Europa Press. Tal com es va acordar en les eleccions del mes de maig de l'any 2019, Mir serà el batle del municipi els dos pròxims anys, fins a la pròxima convocatòria electoral, i agafa el relleu de l'ecosobiranista Joan Manera.

Segons ha assenyalat el PSIB, el nou batle ha estat acompanyat durant la cerimònia per la presidenta del Govern, Francina Armengol. També hi han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, entre altres autoritats, veïns, familiars i amics.

Mir donarà, d'aquesta manera, continuïtat als acords assumits a l'inici de legislatura amb els seus socis de govern -MÉS per Mallorca i El Pi- i continuarà "treballant pel municipi, pels andritxols, amb la mateixa embranzida i tarannà tolerant i de diàleg que el caracteritza", ha destacat el PSIB.

Amb àmplia experiència en la gestió de serveis públics, Mir serà, ha recalcat el PSIB, l'impulsor de les polítiques socials "adequades" per a la protecció social dels veïns, la reactivació econòmica del municipi i la protecció del territori.

stats