Part Forana 01/04/2022

Sineu, entre els deu finalistes per ser la Capital del Turisme Rural 2022

ARA Balears
1 min
sa Fira de Sineu

PalmaSineu podria ser enguany la Capital del Turisme Rural 2022. Així n'ha informat aquest divendres EscapadaRural, en el marc del Saló de Turisme B-Travel, després d'anunciar els noms dels deu municipis que han arribat a la final d'aquesta VI edició.

Així, el poble mallorquí competirà amb Blanca (Múrcia), Cazorla (Jaén), Chinchón (Madrid), El Robledo (Ciudad Real), Esterri d'Àneu (Lleida), Graus (Osca), Nieva de Cameros i Montemediano (la Rioja), Tiedra (Valladolid) i Tinajo (Las Palmas). El guanyador serà elegit per votació popular i el seu nom es podrà saber el 12 de maig.

En aquests moments el títol el posseeix el municipi gadità d'Olvera, després de proclamar-se guanyador l'any passat en aconseguir el 18% dels vots rebuts. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar "visibilitat" a tots aquells municipis que aposten pel desenvolupament del turisme rural sostenible i descobrir així noves destinacions a explorar.

Després de cinc anys de certamen, s'ha posat de manifest que la iniciativa ha ajudat molts municipis a incrementar la seva visibilitat i posicionar-se com una destinació rural de rellevància, de manera que es contribueix al desenvolupament local, segons traslladen els respectius batles.

stats