Part Forana 29/07/2019

Ses Salines contracta seguretat privada per a les festes de Colònia de Sant Jordi

Es prohibeix la botellada i s'anuncien controls de la Guàrdia Civil i la Policia Local

Ara Balears
2 min
El batle, Juan Rodríguez, i el regidor de Festes, Guillem Mas.

Ses SalinesL’Ajuntament de ses Salines ha presentat les festes de la Colònia de Sant Jordi que se celebraran fins al 10 d’agost amb un programa d’actes amb tota casta d’activitats lúdiques, esportives, musicals, culturals i gastronòmiques.

Segons ha explicat el batle, Juan Rodríguez, enguany es posarà especial atenció en el tema de la seguretat. "Volem unes festes sense incidents, per això hem contractat seguretat privada per garantir que la festa acabi bé per a tothom".

A més de la dotació de la Policia Local i la Guàrdia Civil, que muntarà operatius de vigilància per al control de begudes alcohòliques i estupefaents a la via pública, es prohibeix totalment la botellada i el consum d'alcohol al carrer.

En aquest sentit, el president de la Junta de Districte i regidor de Festes i Cultura de ses Salines, Guillem Mas, ha recordat que el municipi se suma a les campanyes #Nosiguisase, impulsada pel Govern per al consum responsable d’alcohol , i #NoiPunt, la campanya contra les agressions sexistes desenvolupada pel Consell de Mallorca. L'objectiu és gaudir de la festa sense incidents. Cal recordar que el dissabte musical se solen reunir més de 10.000 persones als espais públics de tot el núcli turístic.

Respecte per l’entorn

Juan Rodríguez ha demanat "seny, respecte i estimació per l’entorn, per aquest meravellós indret de Mallorca i per unes platges que són les millors del món”. Guillem Mas ha fet un repàs al programa destacant la varietat d’activitats organitzades, molts dies d’esport, música, cultura, oci i temps lliure per a grans i petits, per gaudir en família i amb els amics".

Així, el programa inclou activitats prou conegudes i esperades pels veïns com el sopar a la fresca, els concerts que ofereixen les Corals ACM Ses Salines i de gent gran de ses Salines i de la Colònia, així com el que ofereix any rere any per les festes la Banda de Música, la festa d’aigua per a infants, el tradicional concurs de castells d’arena, gimcana nocturna, cinema a la fresca, la trobada de piragües que enguany arriba a la seva 22a edició, la tradicional amollada d’ànneres i l’espectacular fi de festa amb els focs artificials.

stats