Part Forana 05/08/2020

L’Ajuntament de Llucmajor destinarà 18.000 euros del pressupost de les festes als serveis socials

Les associacions de veïns han decidit cedir el 50% del pressupost a ajudar les persones més afectades pel covid-19

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament de Llucmajor. / M.B.

PalmaL’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat per unanimitat en el ple ordinari d'aquest dimecres el traspàs del 50% del pressupost destinat a la celebració de les festes d’estiu a les diverses urbanitzacions que es troben dins el terme municipal al Departament de Serveis Socials.

Segons ha explicat la regidora d’Hisenda, Contractació Pública i Manteniment Urbà, Pilar Bonet, es tracta d’una quantitat de 18.000 euros, que es destinarà a programes socials “en un temps en què són molts els ciutadans que demanen ajuda a causa de la crisi del covid-19. Famílies sense feina o amb escassos recursos econòmics que acudeixen als serveis socials municipals”.

Bonet ha manifestat que, “atès que les festes s’han suspès pel coronavirus, les entitats ciutadanes d'Urbanitzacions han decidit donar la meitat del pressupost a causes socials, mentre que l’altre 50% es destinarà a reforçar el manteniment i els serveis d’aquestes zones de població”.

La regidora ha volgut agrair als veïns aquesta iniciativa, així com altres actuacions, per ajudar els més necessitats, com la creació del banc d’aliments de Badies o la col·laboració amb entitats socials com Càritas en el desenvolupament de la seva tasca, sempre en favor d’aquelles persones que es troben en el llindar de pobresa.

“El benestar dels nostres ciutadans i garantir la seva qualitat de vida és la nostra màxima preocupació, i actuacions com aquesta, que ajuden la corporació municipal a garantir l’assistència a qui ho necessita, són d’agrair d'una manera molt especial”, ha conclòs la regidora.

stats