Part Forana 18/11/2019

Sencelles estrena noves dependències de serveis socials a Can Bril

Set professionals treballen en la prevenció i el foment de l'autonomia de les persones necessitades

Ara Balears
1 min
Les treballadores amb representants municipals i de la Caixa, a Can Bril.

SencellesAquest dilluns ha tingut lloc la inauguració de les noves oficines de Serveis Socials de Sencelles, que disposen de dos despatxos i estan ubicades a l’edifici de Can Bril (les Escoles Velles). L'objectiu de l'Ajuntament és tenir unes instal·lacions més còmodes i professionals tant per als usuaris com per a les treballadores que hi fan feina, fins ara sense un espai fix.

La reforma ha tingut un cost d’uns 41.500 euros, 8.000 dels quals donats per la Fundació la Caixa. En paraules del batle, Joan Carles Verd, "Sencelles necessitava unes instal·lacions a l’altura del poble: més respectuoses tant per a usuaris com per a treballadors. A més, ha estat una bona oportunitat per reformar una de les sales de Can Bril, un espai emblemàtic que a poc a poc volem anar recuperant".

L’equip de professionals que donen aquest servei està format per una assistenta social, una educadora social, tres treballadores familiars, una psicòloga i una treballadora social de dependència, que són les encarregades d’atendre, detectar i fer prevenció de situacions de necessitat personal, a fi de fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament.

A l’acte d'estrena de les noves dependències, hi han assistit el batle, Joan Carles Verd; la regidora de Serveis Socials, Rosa Roca; el director de zona de la Caixa, Carles Verde; el director de l’oficina de la Caixa de Sencelles, Toni Alonso; les treballadores socials del municipi i representants de Càritas de Sencelles, entre d’altres.

stats