Part Forana 28/01/2020

Sencelles exigeix al Consell acabar la reforma de la carretera de Santa Maria

L'obra viària es va paralitzar el 2007, a l'espera d'una ronda de circumval·lació que finalment no arribarà

Ara Balears
1 min
Vista general de Sencelles. A la dreta el tram de carretera abans d'entrar al poble.

SencellesL'Ajuntament de Sencelles, amb el suport de totes les forces polítiques municipals, instarà el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca a finalitzar la reforma de la carretera Sencelles - Santa Maria (Ma 3020), especialment del tram més proper a Sencelles, atesa la seva perillositat.

I ho fa també atès que, amb la nova renúncia a la construcció de la ronda de circumval·lació de Sencelles, han desaparegut els motius que impulsaren l'aturada de les obres en aquest punt l’any 2007, any en què es dugué a terme la profunda reforma del traçat i des del qual està aturada.

Aquesta reclamació s’ha fet a petició dels veïns de la zona, que s’han mobilitzat per demanar a l’Ajuntament que prengui les mesures adequades perquè s’arregli aquest tram. Molts estan preocupats arran dels diversos accidents dels darrers anys i volen evitar mals majors.

En els darrers 400 metres abans de l’entrada al poble la carretera s’estreny, desapareixen els vorals i minva la visibilitat per a l’entrada i sortida de les finques adjacents, motius que, units a l’altíssima velocitat a la qual circulen els vehicles que arriben des de Ciutat, augmenten les possibilitats d'accidents si no es finalitza urgentment la reforma d'aquest tram de carretera.

stats