Part Forana 19/07/2021

Santanyí suma quatre platges de Cala d'Or a la campanya del Govern 'Endu-te'n un plàstic'

La iniciativa es fa a Cala Gran, Cala Petita, Cala Egos i el Caló del Pou

ARA Balears
1 min
El director de Relacions Exteriors, i la tinent de batlessa de l'Ajuntament de Santanyí, Bàrbara Xamena, durant la presentació.

SantanyíL'Ajuntament de Santanyí, juntament amb l'associació The Clean Boating, ha afegit quatre platges de Cala d'Or a la campanya del Govern 'Endu-te'n un plàstic!', que consisteix en la neteja de costes. S'han instal·lat contenidors retolats amb aquest lema a les platges de Cala Gran, Cala Petita, Cala Egos i el Caló del Pou, apunta l'Executiu en una nota.

Aquesta iniciativa va arrancar a Palma, a les platges del Portitxol, Molinar i Can Pastilla. Després es va fer a ses Salines, a la platja del Port i a la del Marquès, de la Colònia de Sant Jordi. Ara s'ha expandit fins a Santanyí, el tercer municipi de l'Illa on s'ha dut a terme aquesta campanya.

"És necessari tenir espais naturals més forts i nets", ha dit el director de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, qui també ha destacat que la "consciència individual" és clau a l'hora de combatre la reducció de plàstics. Per part seva, la tinent a la batlia responsable de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santanyí, Bàrbara Xamena, ha recalcat la seva "preocupació" per la utilització "abusiva" de plàstics i "l'amenaça ambiental" que suposen.

stats