Part Forana 24/02/2020

Santanyí vol recuperar la passarel·la entre l'Amarador i la Font de n'Alis

La connexió entre les dues cales del parc de Mondragó, trencada pel temporal, suposa un perill

Ara Balears
1 min
La passarel·la ha quedat rompuda pels efectes del temporal Glòria.

SantanyíLa batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha reclamat a Demarcació de Costes

de les Illes Balears que les reparacions per les destrosses provocades pel temporal Glòria es facin al més aviat possible. En concret, demana que es recuperi la passarel·la que connecta la platja de la Font de n’Alis de Cala Mondragó amb la platja de l’Amarador, i en cas que Costes no se’n pugui fer càrrec, que autoritzi l’Ajuntament a fer la feina.

Segons Maria Pons, "es tracta d’una infraestructura amb més de cinquanta anys d’antiguitat, i és l'única connexió entre les dues cales, i, per tant, constitueix un vial de vital importància. No només per a l’ús dels turistes durant la temporada alta, sinó que durant tot l’any l’utilitzen tant els veïns i residents de la zona com els usuaris i visitants del Parc Natural de

Mondragó".

"Tal com està ara, la passarel·la és un perill, i no podem esperar gaire per fer-hi la feina. És per això que demanam a Costes que faci la reparació o que autoritzi l’Ajuntament a fer-la", insisteix la batlessa.

Altres zones afectades

Alhora, l'Ajuntament recorda a Costes que hi ha altres punts que necessiten ser reparats, com l’esplanada de les barraques de Cala Santanyí i una paret situada al caló dels Homes Morts de Portopetro. La Regidoria de Serveis Generals ha adjuntat la documentació amb fotografies dels punts on és necessari intervenir.

Cal recordar que la competència per actuar en aquestes zones recau sobre Costes, i l’Ajuntament de Santanyí no hi pot intervenir sense l’autorització pertinent.

stats