Part Forana 01/07/2021

Santanyí celebra el IX Festival Internacional de Música Vila

Tant els concerts com els espectacles tindran aforament limitat

ARA Balears
2 min
El municipi prendrà mesures en favor de la lluita contra el canvi climàtic.

SantanyíSantanyí celebra la IX edició del Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. Enguany, tant els concerts com els espectacles tindran aforament limitat, apunta l'Ajuntament en una nota. Una de les novetats és que es recupera el concert 'Música arran de mar' al Caló d'en Busquets, de Cala Figuera. Se celebrarà dia 3 de juliol a les 22 h i tindrà com a protagonistes la soprano Eleonore Marguerre i l'Orquestra del Festival de Santanyí, dirigida per Vicent Balaguer.

"Estam molt satisfets de poder organitzar una altra vegada el concert de 'Música arran de mar'. Era una de les nostres fites més importants al calendari cultural del municipi, hi hem posat i posarem tots els esforços per garantir la seguretat de tothom", ha dit la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens.

La segona cita del Festival serà dia 7 d'agost a la Torre Nova de Cala Santanyí, on un any més podrem comptar amb la participació d'una de les personalitats més importants del panorama musical internacional: el violinista Vasko Vassilev. Sota el títol 'Nit de les espelmes', Vassilev i el pianista mallorquí Miquel Estelrich oferiran un dels grans espectacles musicals de l'estiu a Mallorca.

També a l'agost, però el dia 21, serà el torn per l'Abeurador de Santanyí, on es podrà gaudir de l'espectacle encapçalat pels guitarristes Juan Reyes i Queco Arjona, la violinista Soriana Ivaniv, el cantaor Alberto Durán, i el percussionista i bailaor Kiko Carmona. Els dos darrers concert del festival tindran el marc de l'església parroquial de Sant Andreu de Santanyí. L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears no faltarà a la cita, amb un concert amb la soprano Lisa Larsson, en què s'estrenaran set cançons del compositor i folklorista mallorquí Baltasar Samper. Tancarà el festival el concert d'orgue de Tomeu Mut de dia 31 d'octubre, també a l'església de Santanyí, amb l'orgue de Jordi Bosch, una de les joies musicals del municipi de Santanyí i de l'illa de Mallorca.

stats