Part Forana 15/10/2021

L'Ajuntament de Santa Maria es dirigeix al jovent: "Ha arribat l'hora de ser joves i no galls de brega"

El capvespre de dilluns es varen produir massificacions i altercats al poble

1 min

L'Ajuntament de Santa Maria ha remès una carta contundent als joves del poble en la qual es fa una crida a la reflexió arran dels incidents que s'han produït els darrers dies. En el comunicat adverteixen que "les baralles i el descontrol ja s'han normalitzat entre el jovent, de fora poble i també entre els santamariers i santamarieres". Per això, el text alliçona i diu que cal "ser joves i no galls de brega".

Aquest missatge ha arribat després que el dilluns es produís un altercat en què varen participar una vintena de persones. Aquest enfrontament va succeir durant la massificació que hi va haver als voltant dels bars del municipi, segons ha pogut saber l'ARA Balears.

En l'escrit, signat personalment per la regidora de Joventut, Esports i Festes, Victòria Pons, es proclama que "ha arribat l'hora de posar seny comunitari i no caliu innecessari" i s'afegeix que el que volen són "festes i no guerres". Per això, assegura que cal "aturar les baralles sense envestir els que provoquen, sinó apartant-los". En el seu argument, citen diversos exemples de festes locals que han mort d'èxit com la Flower Power d'Alaró o la revetla de Biniali per culpa dels macrobotellades i totes les conseqüències que provoquen, com "batalles campals sense gaire sentit".

stats