Part Forana 10/03/2022

Sa Pobla descarta celebrar Sant Antoni a l'abril i farà una diada infantil per l'Ucraïna

Finalment es farà una jornada solidària amb un cercavila que recorrerà el municipi

ARA Balears
1 min
Sant Antoni a Sa Pobla

PalmaSa Pobla posa fi als rumors que podria celebrar Sant Antoni el mes d'abril per recuperar-lo després de la pandèmia i anuncia una diada infantil amb un caire solidari en benefici del poble d'Ucraïna. Aquest dimarts una trentena d'associacions del municipi (entre les quals no hi havia l'organitzadora de les festes de Sant Antoni) s'han reunit per organitzar la diada amb l'objectiu clar de desvincular-la completament de Sant Antoni.

Segons han explicat fonts municipals a l'ARA Balears, el pròxim 30 d'abril es farà una cercavila des del carrer del Tresorer Cladera fins a la plaça Major del municipi, on, entre d'altres, hi participaran els caparrots, la banda de música i altres associacions del poble.

Tots els beneficis que s'aconsegueixin durant la jornada es destinaran a ajudes al poble d'Ucraïna per tal d'aportar "un petit gra d'arena en la dramàtica situació que estan vivint".

Des de l'Ajuntament han apuntat, també, que han decidit fer la diada durant el matí per garantir que els infants siguin els grans protagonistes i evitar que la cercavila es converteixi en una festa multitudinària en què els més petits quedin en un segon pla.

stats