Publicitat
Publicitat

Sense rastre dels ocupants de la pastera arribada a Eivissa

La investigació ha continuat aquest dimarts amb la inspecció de les càmeres de seguretat de les cases i establiments de la zona

La Guàrdia Civil continua sense trobar rastre dels ocupants de la pastera trobada aquest dilluns dematí a la platja del Niu de s'Àguila, situada a la costa dels Cubells, al municipi de Sant Josep.

Segons ha assegurat l'institut armat, la investigació continua des d'aquest dimarts dematí amb la inspecció de les càmeres de seguretat de les cases i establiments de la zona per intentar aclarir, almenys, quantes persones viatjaven a la petita barca de quatre metres que aquest dilluns va arribar a les costes d'Eivissa.

Cal recordar que diversos veïns van afirmar a 'Noudiari' haver vist quatre homes i una dona caminant per la zona amb "símptomes d'esgotament". Tot i això, la Guàrdia Civil ha informat aquest dimarts que encara desconeix quantes persones van arribar a l'illa.

De la seva procedència, el director insular de l'Administració de l'Estat, Roger Sales, ha assegurat que se suposa que l'origen dels immigrants pot ser algerià.

La Guàrdia Civil ha explicat també que després de recollir totes les proves situades al costat de la barca han canviat el treball de camp per la investigació. Així s'ha referit als objectes amb inscripcions en àrab que es van trobar al costat de la pastera, com bidons d'aigua, benzina i algun paquet de tabac.

Avui, la presència de les patrulles de la Guàrdia Civil a l'indret ha disminuït, a diferència de la jornada d'ahir, en què els vehicles de l'institut armat i fins i tot l'helicòpter es van dedicar a la recerca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF