Part Forana 17/12/2018

Nadal dona material a la unitat de rehabilitació de l'Hospital de Manacor

Les instal·lacions s'ampliaran amb l'actual reforma, segons la directora, Catalina Vadell

M.b.
1 min
Membres del Rafa Nadal Sports Center i directius de l'hospital de Manacor a una de les sales de rehabilitació.

ManacorAquest dilluns migdia una representació d'Sport Time Fitness Center, del Rafa Nadal Sports Center, ha fet entrega de tot un lot d'equipament esportiu apte per a la rehabilitació a la unitat d'aquest tractament de l'Hospital Comarcal de Manacor.

En el concurs mundial convocat per la marca Technogym per a projectes solidaris, el centre de Rafel Nadal ha aconseguit la segona plaça i ha decidit donar el premi a l'Hospital de Manacor. Enguany s'ha convocat la segona edició d'aquesta prova.

Durant un període de tres setmanes els usuaris del gimnàs han anat sumant punts per mitjà de l'esforç físic, fins al punt de quedar en segona posició a escala mundial, segons han explicat des de l'equip directiu del centre dirigit per Maribel Nadal.

La gerent de l'hospital, Catalina Vadell, ha agraït la donació, que servirà per millorar l'equipament de la unitat de rehabilitació, unes dependències que seran ampliades properament, en el marc de la reforma que s'ha començat enguany a una bona part de la zona hospitalària.

stats