Part Forana 25/03/2022

Els PSIB de Felanitx critica la manca de transparència de l'Ajuntament amb les obres de la plaça de l'Arraval

Denuncien que les darreres setmanes hi ha hagut nombroses queixes dels veïns de la zona

1 min
Les obres a la plaça s'Arraval

PalmaEls socialistes de Felanitx critiquen l'Ajuntament per manca de transparència, ja que "no dona explicacions" sobre les actuacions de millora que es fan a la plaça de l'Arraval. A més, denuncia que les darreres setmanes hi ha hagut nombroses queixes dels veïns de la zona.

Aquesta setmana l'Ajuntament "ha retirat l'empedrat nou sense donar cap explicació als veïns afectats, ni si aquesta decisió tindrà repercussions econòmiques en les butxaques dels felanitxers", diu el portaveu socialista, Xisco Duarte. Per la seva part, el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, defensa que l'equip de govern "fa feina amb total transparència" i que es donen detalls de les tasques a les sessions plenàries. "Una altra cosa és que els socialistes, si demanen per aquest tema, n'entenguin o n'escoltin la resposta", diu l'edil.

En un principi aquesta reforma havia de durar tres mesos, però el Consistori "ha anat improvisant, tant en l'execució de les obres com en les restriccions de trànsit constants, sense avís previ, i ha provocat una situació caòtica", critica el PSIB de Felanitx. "Els terminis són els que marca el contracte, i són els tècnics municipals els que fan un control exhaustiu, tant dels temps establerts com que l'obra es faci amb la major qualitat", defensa Monserrat.

Respecte de les actuacions fetes i el tancament de carrers, Monserrat exposa que amb la substitució de les canonades d'aigües brutes i netes de la zona s'han hagut de resoldre certes incidències, i que aquest és un dels motius pels quals s'ha deixat tancat al trànsit.

stats