Part Forana 20/08/2020

Prohibeixen l'accés al mirador de na Foradada per veure la posta de sol

Les aglomeracions i constants vulneracions de les mesures de seguretat han motivat la decisió del Consistori d'impedir l'accés a Son Marroig a certes hores del dia

T. Riera
1 min

PalmaDavant les recurrents aglomeracions que s'han produït el darrer mes al mirador de na Foradada, l'Ajuntament de Deià ha decidit prohibir-hi l'accés durant les hores que comprenen la posta de sol. Entre les 18.30 i les 21.30 h quedarà tancat el pas al camí des de la carretera Ma-10. L'aparcament de la propietat tancarà entre les 18.30 i les 22 h, tret de per a aquelles persones que, amb reserva prèvia, hagin d'anar al restaurant, el bar o esdeveniments que hi estiguin programats.

Els gestors del restaurant i del bar, així com els organitzadors dels esdeveniments de Son Marroig, continuaran garantint que s'hi compleixin les mesures de seguretat. La Guàrdia Civil també col·laborarà per evitar problemes de trànsit i donar suport a la zona.

Aquestes mesures estaran vigents com a mínim fins al 15 de setembre. El batle de Deià, Lluís Apesteguia (MÉS) apunta que "s'ha decidit tancar durant aquestes hores perquè és quan es produeixen les aglomeracions. Després de la posta de sol mai no hi ha ningú". De totes maneres, l'accés estarà obert la resta del dia.

stats