Part Forana 10/05/2017

Professionals de Manacor orienten acadèmicament i laboralment els estudiants

La convocatòria de l'IES Mossèn Alcover ha disposat de 40 treballadors de diversos sectors

Ara Balears
1 min
Molts professionals han donat suport al pla d'orientació acadèmica i laboral de l'IES Mossèn Alcover.

ManacorL'Institut de Secundària Mossèn Alcover de Manacor ha organitzat unes xerrades de professionals adreçades a les famílies i a l’alumnat que cursa o vol cursar batxillerat o cicles de formació professional. Quaranta professionals hi han participat voluntàriament amb l’únic objectiu d’orientar acadèmicament i laboralment l’alumnat del centre.

Els eixos temàtics de les xerrades han estat tres: el camí acadèmic i professional que han seguit per arribar a la seva feina actual, el seu dia a dia laboral i els aspectes que més els gratifiquen de la feina i els que menys. Finalment, també han exposat les observacions que els agradaria que els haguessin fet quan tenien l’edat dels alumnes de l’institut.

Els professionals es distribueixen en cinc espais que corresponen a grans àrees professionals: ciències socials (periodistes, advocats, economistes, directors d’hotel...), humanitats (filòlegs, bibliotecaris, arxivers, mestres educadors socials...), ciències de la salut (metges, dentistes, infermers, fisioterapeutes...), tecnologia (enginyers, arquitectes...) i arts (dissenyadors, il·lustradors, directors de cinema, escriptors...).

La resposta a la convocatòria ha sorprès la direcció del centre educatiu, que ha agraït la participació de les persones que estan disposades a compartir temps i experiències amb l'alumnat que es vol formar per al futur.

stats