Les flors de primavera i la M de Manacor seran la imatge de les Fires i Festes

39 artistes han participat en el concurs del cartell, que ha guanyat el dissenyador valencià Juan Diego Ingelmo

Les pròximes Fires i Festes de Manacor ja tenen una imatge que les identifica: una M de Manacor amb flors de primavera. Es tracta del cartell creat pel dissenyador valencià Juan Diego Ingelmo, que ha participat, juntament amb 38 artistes i creadors més, en el concurs de cartells de les Fires i Festes 2019.

El jurat ha valorat el disseny seleccionat com una "proposta acolorida, senzilla, innovadora, que identifica Manacor i que alhora és capaç de cridar l’atenció del públic de diferents franges d’edat".

"Estam molt contents perquè hem rebut un bon grapat de cartells i l’elecció de la imatge guanyadora no ha estat senzilla", assegura el regidor de Festes, Mateu Juan.

El jurat d’aquesta edició l’han format la secretària del Patronat de Sant Antoni, Maria Antònia Torrendell; el periodista Sebastià Sansó; la secretària de l’Associació de confraries, Joana Maria Lliteres; el vocal de l’Obreria de Sant Jaume, Joan Mascaró, i el regidor Mateu Juan. El jurat ha destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades.