Part Forana 08/11/2019

La pregonera del Dijous Bo referma el lligam de Quely amb Inca

Paula Domenech posa de referent empresarial els impulsors de la fàbrica de galletes

M. Barceló
1 min
Paula Domenech durant el pregó.

IncaLa presidenta de Quely, Paula Domenech, ha obert oficialment aquest divendres vespre la setmana gran, que desembocarà en el Dijous Bo, el proper dia 14. Ho ha fet com a pregonera, amb un discurs ple de vivències de la seva infància i joventut, connectades a les festes de la ciutat i en especial a la fira més gran de Mallorca, tot posant de manifest el lligam de la seva factoria de galletes amb Inca.

Del "calaix de la memòria" ha rescatat els records de les festes, la seva formació acadèmica i la "trajectòria que configura la història de Quely", iniciada pel seu padrí patern, Jaume Domenech Borràs, amb el forn de Can Guixe, un negoci familiar continuat pel seu pare, Gabriel Domenech, i el seu conco, Jaume Domenech.

El pregó ha servit per recordar la reconstrucció de la fàbrica després d'un incendi, el 1993, i acabar centrant-lo en la figura de Gabriel Domenech, "un home de grans valors, que encara l'han convertit en millor empresari, valors que són els que he intentat aprendre, assolir i transmetre a l'empresa", ha lloat Paula Domenech. Llavors ha dit que "darrere un gran home hi ha una gran dona, la meva mare, Maria Maicas (...), una dona forta i lluitadora, disciplinada i amb una valentia com poques".

Dels valors de la seva nissaga, la pregonera n'ha fet partícip "el gran equip humà que fa feina a Quely, ple de companys i amics". El discurs ha acabat amb un esclat d'aplaudiments després de convidar la gent a gaudir de la festa, i a tots els visitants del Dijous bo "a sentir-se un poquet inquers".

stats