Part Forana 22/10/2021

El PP reclama al Consell les obres de la carretera que uneix Manacor i Felanitx

L'anunci de la reforma de la via es va fer el març del 2021

ARA Balears
1 min
FFDSFDSFD

El PP ha reclamat al Consell de Mallorca l'adequació i millora de la carretera que uneix Manacor i Felanitx. El portaveu del grup popular, Llorenç Galmés, ha lamentat en una visita al lloc que, "després de mig any, la institució insular no hagi tingut temps de licitar les obres de la carretera i l'anunci hagi quedat en paper banyat". 

Galmés assegura que "l'estat del ferm té deficiències i suposa un perill per als usuaris de la via". També ha insistit en la "necessitat que el departament de Mobilitat del Consell de Mallorca posi en marxa la licitació de les obres de millora de la carretera que es va anunciar al març" i ha destacat que "l'estat del ferm està molt degradat i requereix una reforma urgent". 

Durant la trobada, Galmés ha explicat que "les voreres també s'han d'ampliar per garantir la seguretat de la via". En aquesta mateixa línia s'ha expressat el conseller popular Pedro Rosselló, que ha afegit que "és incomprensible que la presidenta Cladera continuï sense adonar-se de la perillositat de tantes carreteres de Mallorca". "El Consell de Mallorca, una vegada més, no ha fet la seva feina i les seves promeses queden en paper banyat", ha conclòs Galmés. 

stats