Part Forana 09/05/2022

El PP reclama al Consell de Mallorca millores "urgents" en la carretera Algaida-Llucmajor

Considera que aquesta via és "una de les més insegures de l'illa"

ARA Balears
1 min
Representants del PP a la carretera Algaida - Llucmajor

PalmaEl Partit Popular reclama al Consell de Mallorca millores "urgents" en la carretera Algaida-Llucmajor (Ma-5010). Considera que la via és "estreta, falten vorals i el volum de trànsit que suporta i l'atracció que té en el col·lectiu ciclista la converteix en una de les més insegures de l'illa", apunta el PP en una nota.

Aquest dilluns el portaveu del PP a la institució insular, Llorenç Galmés; el batle de Llucmajor, Éric Jareño, el conseller del PP en el Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, i el portaveu popular d'Algaida, Rafel Oliver, s'han desplaçat fins a la zona. Galmés ha assegurat que la millora d'aquesta carretera és "una reivindicació històrica" dels residents dels dos municipis. En aquest sentit, el portaveu del PP ha criticat que l'any 2019 "la llavors consellera insular de Mobilitat i Territori, Mercedes Garrido, va anunciar als veïns d'Algaida que el projecte estava fet" i que s'hi destinaria un pressupost d'11,5 milions d'euros. "I tres anys després no hi ha hagut cap actuació", recalca.

Així mateix, recorda que la millora d'aquesta via va ser "un dels projectes estrella" del partit socialista. "Pocs mesos abans de les eleccions, el varen anunciar com a imminent i avui encara no ha vist la llum. Fins i tot la consellera va anunciar que el projecte ja s'havia presentat a la Comissió Balear de Medi Ambient", ha dit Galmés. Per tot això, el popular presentarà una moció en el ple del Consell de Mallorca de dijous amb la intenció que es "liciti" enguany aquest projecte de millora, ja que "suposa un perill per als usuaris que hi circulen", conclou.

stats