Part Forana 21/03/2022

El PP reclama al Consell de Mallorca que arregli la carretera Selva-Biniamar

El batle de Selva insisteix en el perill" que suposa fer proves esportives en aquesta via

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Selva.

PalmaEl Partit Popular (PP) ha reclamat al Consell de Mallorca que arregli la carretera Selva-Biniamar i ha criticat la "inacció" de la institució insular respecte d'aquesta problemàtica. Aquestes declaracions les ha fet aquest dilluns en una visita a aquest indret a la qual també ha assistit el batle de Selva, Joan Rotger, segons recull Europa Press.

Rotger ha insistit en el "perill" que suposa fer proves esportives en aquesta via "ara que comença la temporada". Així mateix, ha manifestat que el Consistori ha "entregat l'informe al Consell, que informa desfavorablement de la realització de la 312 i l'Iron Man", que es fan el 31 d'abril i el 7 de maig, però encara no han obtingut resposta de la institució insular.

"Els pressupostos d'enguany no preveuen cap partida per fer les obres, molt necessàries per a la seguretat dels residents, ciclistes i usuaris de la via", ha dit el portaveu popular, Llorenç Galmés. En aquest sentit, ha manifestat que l'estiu passat va sortir endavant una moció per millorar la carretera, però que la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, "no ha complert amb la seva paraula".

Per altra banda, Rotger ha recordat que el tram de la carretera que uneix Selva amb Campanet es troba en obres des de fa anys i que té "una senyalització deficitària i completament paralitzada".

stats