Part Forana 20/04/2022

El PP de Manacor demana explicacions al batle per haver obert les platges sense socorristes

El 12 d'abril va morir ofegat un turista a Cala Romàntica, on no hi havia vigilància

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Manacor./ ARXIU

PalmaEl PP de Manacor ha demanat explicacions al batle del municipi, Miquel Oliver, per haver obert les platges sense el servei de socorrisme i pel possible incompliment del decret de mesures mínimes de seguretat. Segons han explicat en un comunicat, la portaveu popular a l'Ajuntament manacorí, Maria Antònia Sansó, ha alertat que "podem estar davant uns fets molt greus, però primer volem tenir tota la informació i les explicacions del batle".

Aquesta petició ha arribat després que els equips d'emergències ho denunciassin després que un turista morís el passat 12 d'abril a Cala Romàntica. Per això, des del partit demanen que "Oliver comparegui en comissió informativa per donar explicacions sobre aquestes circumstàncies" i recorda que "tres persones més varen resultar ferides intentant rescatar sense èxit l'home, a causa de la manca de socorrista".

Així mateix, Sansó ha remarcat que no entén com s’han instal·lat els para-sols i les gandules a les platges sense el servei de salvament i socorrisme. “No pots fer un reclam perquè la gent vagi a la platja i no oferir tot el servei. Això és una temeritat”, ha denunciat la portaveu, qui atribueix aquest fet a una “mala gestió i improvisació de l’Ajuntament”.

stats