Part Forana 15/01/2019

El PP de Felanitx veu il·legal la contractació del servei de premsa

Segons Biel Tauler, "el batle reconeix que incompleix la llei"

Ara Balears
1 min
Biel Tauler, portaveu municipal del PP a Felanitx.

FelanitxEl PP de Felanitx considera irregular la contractació d'assessoria de comunicació per part del pacte de govern a l'Ajuntament. Segons el grup conservador que encapçala Biel Tauler, "cada mes es paguen 1.814 euros per tenir una assessora de premsa per a propaganda personal del batle i els seus".

En aquest sentit, Tauler explica que "com que aquesta contractació ha superat els límits per poder pagar mensualment aquesta quantitat, i ja s'han superat els 15.000 euros cobrats, des de fa dos mesos el batle ha de resoldre les discrepàncies per poder pagar aquesta persona".

Per al PP, aquesta contractació incompleix la llei de contractes del sector públic. "Cada vegada que s'ha de pagar la factura mensual, el batle assumeix amb la seva signatura que s'està incomplint la llei i que un cop resolta la discrepància, el regidor d'Hisenda pot pagar la factura", explica Biel Tauler.

Amb tot, el PP felanitxer fa especial èmfasi en el fet que "amb aquesta contractació irregular, queden en paper banyat les promeses signades pels integrants del pacte de Felanitx, en què xerraven de transparència i codis ètics" i de "claredat i honestedat com a forma de bon govern".

stats